sunnuntai 4. joulukuuta 2011

MÖRNER: Durbanin vale,merenpinta EI nouse!



("The rice of seas´ level is the biggest lie ever told")



LÄHDE



45 vuoden ajan merenpinnan nousun johtava tutkija maailmassa, Tukholman yliopiston professori Nils-Axel Mörner todistaa, ettei merien pinnan ikiaikaisessa nousussa ole tapahtunut mitään "ilmastonmuutokseen" liitettävää nousun kiihtymistä,toisin kuin Durbanin kokouksessa väitetään. Tässä vain eräs esimerkki IPCC:n ja YK:n kvasitieteestä, "Sealevegate" tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. CO2-uskonlahkon tukimuksissa ei ole enää pienintäkään uskottavuutta.

    Lukekaa CO2-raportin "uutinen":

    "Uuden tutkimuksen mukaan ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden lasku oli merkittävä tekijä Etelämantereen mannerjäätikön muodostumisessa. Yalen ja Purduen yliopistojen tutkimuksessa analysoitiin jäänäytteistä löytyneitä muinaisia levämolekyylejä.

    Science-lehdessä julkaistu artikkeli vahvistaa käsitystä hiilidioksidin määräävästä roolissa historian suurissa ilmastonmuutoksissa. Tieto auttaa ymmärtämään paremmin myös nykyistä ilmaston tilaa ja ennustamaan tulevaa ilmastoa".

    VMP.

    Ja sitäpaitsi, kyllä climategate II;n viestit paljastavat, kuinka epävarmoja ilmastotutkijat itsekin ovat niin ilmastomalleista kuin muistakin maapallon ilmastoon liittyvistä seikoista.

    VastaaPoista
  2. Lähde ei toimi, ja merien "riisi" tason voisi korjata;)

    VastaaPoista