lauantai 3. syyskuuta 2011

CERN:n tutkimus varoittaa: "Valmistautukaa jääkauteen"





CERN on tehnyt tutkimusta tanskalaisen Svensmarkin teoriasta, joka väittää auringon vaikuttavan säähän siten, että se estää kosmisen säteilyn tuloa, joka puolestaan muodostaa tiivistymisytimiä vesihöyrylle ja lisää pilvisyyttä. Tulokset tukevat teoriaa. Koska Maan magneettikenttä parhaillaan heikkenee kiihtyvästi, ennustavat tietokonemallit sen polariteetin muutosta pikapuoliin. Näin on tapahtunut ainakin seitsemän kertaa viimeisten 400 000 vuoden kuluessa ja ne ovat aina edeltäneet jääkautta. Valmistautukaamme siis ei ilmaston lämpenemiseen vaan uuteen jääkauteen!






LÄHDE

perjantai 2. syyskuuta 2011

ESA: Koillis- ja luoteisväylät purjehduskelpoisia




ESA


Todellakin. Mutta noinhan on ollut aika-ajoin ennenkin. Vanhimmat meistä muistavat, että suomalainen Adolf Nordenskjöld, "kuninkaan kullantekijä" August Nordenskjöldin poika, purjehti jo 1878-1879, myös silloin sulan koillisväylän läpi "Vega"-laivallaan. Tärkeää on kuitenkin, että paksun jään (> 2,5 m) määrä on lisääntynyt ja Grönlannissa on kylmintä vuosikymmeniin. Antarktisen jää puolestaan on jopa 30 vuoden keskiarvon yläpuolella laajuudeltaan satelliittikuvien mukaan. Myönnettävä toki on, ettei ESA väitäkään kysymyksessä olevan "ilmastonmuutoksen", johon media takuuvarmasti sortuu. Tai jos ilmastonmuutos, se on luonnollista vaihtelua, ei antropogeenista, ihmisen toiminnasta johtuvaa.

Obaman vihreän teknologian mallilaitos, aurinkovoimayhtiö Solyndra konkurssiin





LÄHDE


Huolimatta massiivisesta yli 500 miljoonan dollarin valtiontuesta tämä 700 miljoonaa maksanut aurinkovoimala ja sen rakentajayhtiö, presidentti Obaman vihreän teknlogian
mallilaitos, on hakeutunut konkurssiin Kaliforniassa.

torstai 1. syyskuuta 2011

E10-bensiinin testiauto hajosi Saksassa!




Ei päivää, ettei "hyviä" uutisia ilmastohömpän ja sen liitännäisilmiöiden vastustajille ;=)!



YLE

"Ilmastonlämpenemisen isä" NASA:n James Hansen pidätettiin jo kolmannen kerran laittomassa mielenosoituksessa



Lisää aiheesta: X-FILES

Saksa sulkee ydinvoimaloita ja ostaa massiivisesti ydinsähköä Ranskalta



Merkelin hallitus Saksassa sulki populistisena liikkeenä kahdeksan maan 17 ydinvoimalasta heti Fukushiman katastrofin jälkeen. Nyt maa, joka saa neljänneksen sähköstään ydinreaktoreista, joutuu ostamaan massiivisesti ydinsähköä Ranskasta (jossa on maailman korkein % ydinvoimasähköä) ja silti maata koettelevat pahimmat sähkökatkot sitten toisen maailmansodan. Samanlaista tekopyhyyttä kuin "tuulivoiman mallimaalla" Tanskalla, joka osti lisäsähköä Nordpoolista, kun alkoi näyttää siltä, ettei tuulisähkö vähentänytkään hiilipäästöjä. Me muut poolin pohjoismaat ne hiilet
sitten saimme, ilmakehä on kuitenkin yhteinen.



DAILY MAIL UK


"Germany is importing massive amounts of nuclear-generated electricity from France following its decision to abandon atomic power in the wake of Japan's Fukushima disaster.
But it is still bracing for blackouts of the kind not seen since the Second World War as eight of the 17 reactors were switched off overnight in a populist move that is now seen as a rash decision.
Nuclear plants generated nearly a quarter of Germany's electricity. But after the tsunami and earthquake that sent radiation spewing from Fukushima in March, the government disconnected the eight oldest of Germany's 17 reactors"



X-Files topic of today: "Ilmastonlämpenemisen isä" NASA:n James Hansen pidätettiin jo kolmannen kerran laittomassa mielenosoituksessa

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Megakatastrofi uhkaa kv-avaruusasemaa?




Tarkemmin täällä: X-Files

Merenpinta laski 2010 - NASA yritti häivyttää tiedon






LÄHDE


25 Aug 11 – “Sea Levels Dropped in 2010.” That’s what the headline should have read. Instead, NASA tried to hide this startling information under the nondescript headline “NASA Satellites Detect Pothole On Road to Higher Seas.”

(Vihjeen tähän uutiseen antoi suomalainen Kai Ullner Adelaidesta Australiasta)


X-Files: Megakatastrofi uhkaa kv-avaruusasemaa?